Gastro

Domaći čips sa sirom

Volite grickalice? Napravite sami domaći čips sa sirom.

Sastojci:

  • 1 šolja naribanog parmezana
  • 1 šolja naribane gaude
  • 1/2 kašičice čilija
  • 1 kašičica vlasca

Priprema:

Na lim obložen papirom za pečenje ili silikonsku podlogu za pečenje rasporedite tanke slojeve naribanog sira u krugove, pa ih pospite začinima. Pecite u rerni na 200 stepeni Celzijusa oko pet minuta, odnosno dok se sir ne rastopi i zapeče.

Izvadite iz rerne i ostavite da se ohladi pa odvojite čips od podloge. Čips možete ispeći i u tavi bez ulja. Uživajte u hrskavom domaćem čipsu i obradujte sebe i drage ljude.

 

 

 

 

 

Visocani.ba/Visoko.co.ba/nezavisne.com

Click to comment

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

NAJNOVIJE

Na Vrh