VIJESTI

OFK Visoko: U nedjelju humanitarna utakmica fudbalera i rukometaša

Iako je sezona završena, OFK Visoko odigrat će još jednu, posljednju utakmicu u ovoj sezoni. Razlog je prikupljanje sredstava za operaciju našeg hrabrog dječaka i sugrađanina, Eđnana Ramića, kojem je potrebna transplatacija matičnih ćelija u Turskoj. Kao što smo već naglasili kada smo donirali novac za našu sugrađanku Hanku, neke stvari su bitnije od fudbala, a život jedne mlade osobe svakako je jedan od njih.

Naši rukometaši odlučili su skupa sa nama učestvovati u ovoj akciji, te će upravo 11 rukometaša odmjeriti snage sa našim momcima u svrhu prikupljanja sredstava, a utakmica će se odigrati u nedjelju, 23. juna u 19 sati na pomoćnom terenu stadiona Luke. S obzirom da je utakmica humanitarnog karaktera, cijena ulaznice za ovaj susret iznosit će 5 KM. Ovim putem OFK Visoko poziva sve stanovnike grada Visoko, pa i šire, da kupe kartu i dođu na susret kako bi pomogli u liječenju našeg hrabrog dječaka Eđnana. Vaše malo nekom puno znači, a 5 konvertibilnih maraka je ništa u odnosu na jedan mladi život i zdravlje jednog mladog dječaka.

Karte će se u prodaji naći već od danas u sljedećim objektima:
– Caffe Shisha Bar Marley
– Caffe Bar Sound
– Caffe Bar Lunar
– Caffe Bar Korzo
– Plato ispred kina (četvrtak i petak od 19:00 do 23:00)

Također, karte će se prodavati i na dan utakmice ispred stadiona, a kupovinu možete dogovoriti i na jedan od ponuđenih brojeva:
+387603101480
+387603453277
+38762014462

To je naše Visoko, nigdje ga ljepšeg nema!

NAJNOVIJE

Na Vrh