VIJESTI

Bajro Fejzić će biti nosilac kandidatske liste Demokratske fronte za Lokalne izbore 2024. godine

Sa zadovoljstvom možemo saopćiti da će nosilac kandidatske liste Demokratske fronte za Lokalne izbore 2024. godine biti gospodin Bajro Fejzić, aktuelni vijećnik u GV Visoko i istaknuti građanin našeg grada i lokalne zajednice.

Gospodin Fejzić je diplomirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, na Odsjeku za odbranu i sigurnost, te je uspješno završio Komandno-štabni koledž u Pakistanu. Prije agresije na Bosnu i Hercegovinu, obavljao je dužnosti u Opštinskom štabu Teritorijalne odbrane Visoko, gdje je stekao neprocjenjivo iskustvo u oblasti odbrane i sigurnosti.

Tokom agresije na našu domovinu, gospodin Fejzić je pokazao izuzetnu hrabrost i predanost, aktivno se angažirajući u odbrani i obavljajući niz značajnih ratnih dužnosti.

Kao nosilac kandidatske liste, gospodin Fejzić će se dosljedno zalagati za provođenje programa i politike Demokratske fronte, usmjerenih na unapređenje kvaliteta života svih građana. Njegovo bogato iskustvo u javnoj službi i nepokolebljiva posvećenost radu za lokalnu zajednicu osiguravaju da će se interesi građana Visokog adekvatno zastupati.

Demokratska fronta je posvećena transparentnom i odgovornom radu, a naš kandidat Bajro Fejzić će predano raditi na ostvarivanju ovih ciljeva. Njegova vizija obuhvata razvoj lokalne infrastrukture, unapređenje obrazovanja i zdravstva, te stvaranje novih radnih mjesta, što će doprinijeti sveukupnom napretku naše zajednice.

Gradski odbor DF Visoko / Visoko.co.ba

NAJNOVIJE

Na Vrh