VIJESTI

Rekreativci Teniske lige Visoko uspješno i pozitivno predstavili naš grad na međunarodnom turniru

Proteklog vikenda je na terenima “Teniskog centra Makarska” održan turnir iz serije HUT 1500 pod nazivom “Makarska cup 2024”. Na turniru je učešće uzeo veliki broj rekreativaca, a boje našeg grada je branio veliki broj takmičara ispred “Teniske lige Visoko” o kojoj smo ranije već pisali.

Učešće su uzeli: Emir Bešlagić, Samir Aščalić, Edin Šabanović, Mustafa Mušinbegović, Slobodan Kokoruš, Amer Agić, Emin Šahinović, Amir Ćelebić, Džemal Hadžimehanović, Nihad Ugarak te Meldina Ugarak, praćeni uz podršku Armina Torlakovića i Mahira Bešlića.

Uz dobro druženje došli su i sportski uspjesi od kojih posebno ističemo osvojeno prvo mjesto u kategoriji “Gospoda 55+” koje je ove godine pripalo Emiru Bešlagiću koji je još jednom pokazao zašto je najuspješniji teniski veteran našeg grada.

Zapažen rezultat je ostvario i Emir Vračo koji je u kategoriji “Gospoda 45+” osvoji drugo mjesto iako je bio nadomak još jednog zlata za naš grad.

Na ovaj način su rekreativci Teniske lige Visoko još jednom uspješno i pozitivno predstavili naš grad na međunarodnom turniru što je samo jedan od ciljeva ove skupine teniskih rekreativaca. Ovim putem čestitamo pobjednicima i učesnicima uz želje da nastave predstavljati sebe, ali i grad Visoko u što boljem svijetlu.

NAJNOVIJE

Na Vrh