VIJESTI

Taekwondo turnir “Visoko Open 2024” počinje 14. septembra

Poštovani ljubitelji taekwondoa,

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da će se 14. septembra 2024. godine u KSC “Mladost” u Visokom održati prestižni turnir u taekwondou – “Visoko Open 2024”. Ovaj turnir predstavlja izvanrednu priliku za sve takmičare, trenere i ljubitelje ovog sporta da se okupe i pokažu svoje vještine u uzbudljivim borbama.

“Visoko Open 2024” obećava da će biti događaj koji ne smijete propustiti. Pored vrhunskih nastupa, prisutni će imati priliku da uživaju u sportskom duhu, upoznaju se sa drugim entuzijastima taekwondoa i doprinesu razvoju sporta u našem regionu. Turnir će okupiti takmičare svih uzrasta i nivoa, pružajući jedinstvenu priliku za razmjenu iskustava i unapređenje vještina.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže i učestvuju u ovom značajnom događaju. Vaša prisutnost i podrška će biti ključni za uspjeh turnira i ohrabriti takmičare da daju najbolje od sebe.

Također, zahvaljujemo se svim sponzorima, partnerima i volonterima koji su omogućili organizaciju ovog turnira. Bez njihove pomoći, ovaj događaj ne bi bio moguć.

Ne propustite priliku da budete dio ove sportske manifestacije. Vidimo se u Visokom, 14. septembra 2024. godine, u KSC “Mladost”. Budite spremni za uzbuđenje, kvalitetne borbe i nezaboravan sportski spektakl!

 

NAJNOVIJE

Na Vrh