VIJESTI

Trener KK Bosna Royal Ahmet Pašalić posetio KK Visoko

Trener KK Bosna Royal iz Sarajeva Ahmet Pašalić bio je gost-trener na treningu KK Visoko u KSC Mladost. On je tom prilikom, zajedno sa trenerom visočke ekipe Eldinom Neimarlijom, vodio trening i pokušao dio svog znanja prenijeti na mlade visočke igrače. Rezultat je ovo dobre saradnje trenera Neimarlije i Pašalića koja traje duže vrijeme i koja je na ovaj način rezultirala podrškom i neophodnim savjetima u poboljšanju igre.

Trener nekadašnjeg prvaka Evrope se nerijetko može vidjeti i na utakmicama KK Visoko u visočkoj dvorani, dok je također bio prisutan i na velikom 3×3 turniru koji je održan prošlog ljeta u Visokom.

“Bila nam je čast da budemo domaćini treneru Pašaliću i da zajedno sa njim održimo jedan trening. U ime mojih momaka mogu reći da su svaki dodatni savjet, potez pa čak i dobronamjerna kritika veoma dobro došli. Treneru Pašaliću i njegovoj ekipi želimo mnogo sportskih uspjeha i ponovno vraćanje Bosne na mjestu koje joj pripada, a to je u vrh bh. košarke”, rekao je trener visočke ekipe Eldin Neimarlija.

Visoko.co.ba/Neven K.

NAJNOVIJE

Na Vrh