VIJESTI

Youtube zvijezda Nuni otvara muzički dio Summer Solstice Festivala

Visočka, bh. i regionalna Youtube zvijezda, Namik Djulić Nuni, otvorit će sutra (petak, 17.juni 2022.godine) Summer Solstice Festival u parku „Ravne 2“, odnosno muzički dio ovog festivala. Nuni nastupa od 19:00 sati na Ljetnoj pozornici parka „Ravne 2“, a ovo će biti i njegovo premijerno predstavljanje pred domaćom, visočkom publikom.

 

Nuni je godinama Youtube zvijezda, ima preko 358 000 pretplatnika na Youtube kanalu, a u posljednje vrijeme se ponovo vratio svojoj staroj ljubavi – muzici. Nuni je snimio tri zanimljive muzičke numere, koje imaju milionske preglede, a na festivalu će se predstaviti upravo sa te tri pjesme. – Ovo je zaista sjajna priča, sve što dr. Osmanagić radi u našem gradu i zadovoljstvo mi je da budem dio festivala, da se predstavim publici iz našeg grada, ali i cijelog svijeta na svom terenu i u svom gradu. Ujedno ovu priliku koristim i da pozovem raju u park „Ravne 2“ na nastup, a ja mogu obećati sjajan provod. – kazao je Nuni u najavi svog nastupa.

 

Nuni će nastupiti sutra (petak, 17.juni) sa početkom od 19:00 sati na Ljetnoj pozornici parka „Ravne 2“. Ulaz u park, kao i parking su besplatni, pa je ovo idealna prilika da još jednom pozovemo sve ljubitelje muzike i prirode da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju.

NAJNOVIJE

Na Vrh