VIJESTI

Vijećnik Admir Babić za govornicom GV pocijepao odgovor na vijećničko pitanje inspektora Mahira Šahinovića

Vijećnik SDP-a u Gradskom vijeću Visoko Admir Babić demonstrativno je na 14.sjednici pocijepao pismeni odgovor inspektora Mahira Šahinovića kojem je javno poručio da vrijeđa njegovu inteligenciju, sve mještane Arnautovića, vijećnike i sve Visočane te da se konačno počne petljati u svoj posao za koji je plaćen novcem poreznih obveznika.

– Drago mi je što vidim gospodina inspektora Šahinovića, moram naglasiti da sam nezadovoljan njegovim konstantnim odgovorima, kao što je to gradonačelnik Ganić maloprije rekao o prebacivanjima odgovornosti sa sebe tako i dotični gospodin na moja pitanja stalno radi. Ja sam za pitanje neriješene divlje deponije gospodin mi je odgovorio u tom smislu da se kao predstavljam savjestan građanin ali neću da prijavim svoje komšije koji odlažu svoje smeće nelegalno. Želim da razjasnim neke stvari sa gospodinom, on mi je naglasio da nisam dopunio njegov upit. Ja sam svoj upit uredno dopunio ali nisam odgovor dobio! A ovaj odgovor gdje ste mi napisali da vjerovatno znam koja su to lica, a neću da prijavim, hajde što vrijeđate moju inteligenciju, vi vrijeđate inteligenciju mještana Arnautovića, ovih ovdje vijećnika i svih drugih građana Visokog koji vam se javljaju sa ovakvim i sličnim problemom. I evo šta mislim o ovom Vašem odgovoru zaista …..

Tako da molim Vas, ubuduće, ako možete da postupate profesionalno, jer i ja svoj posao doživljavam profesionalno jer sam izabran ovdje od strane naših sugrađana i u njihovoj sam službi kao što bi trebali biti i Vi.”

NAJNOVIJE

Na Vrh
Loading...