VIJESTI

Almir Ljeskovica novi je predsjednik KO AM SDA ZDK

Jednoglasnom odlukom Predsjedništva AM SDA BiH, Almir Ljeskovica imenovan je za novog predsjednika KO Asocijacije mladih SDA ZDK.

Almir Ljeskovica je student doktorskih studija iz oblasti ekonomije i menadžmenta gdje je i asistent-vanjski saradnik, te je zaposlen u privatnoj kompaniji. Aktuelni je vijećnik u GV Visoko gdje je i zamjenik predsjednika Kluba SDA. U dosadašnjem periodu obnašao je funkciju predsjednika GO AM SDA Visoko.

“U narednom periodu želim posjetiti sve općinske/gradske odbore AM SDA u ZDK, porazgovarati sa mladim ljudima koji djeluju na tim prostorima te zajedničkim radom konsolidovati i zbiti redove. Svi pozitivini procesi su uvijek počinjali od mladih ljudi. S tim u vezi, i mi moramo da se dodatno aktiviramo i umrežimo, te radimo na stvaranju nove generacije mladih, poštenih, iskrenih i marljivih predstavnika svog naroda. ZDK je lider po mnogo čemu tako da to želimo preslikati i na AM SDA ZDK”, izjavio je Ljeskovica nekog preuzimanja dužnosti.

Pored predsjednika, imenovano je i Povjereništvo AM SDA ZDK i to u sastavu: Nihad Softić, Nazif Hajrić, Jasmin Begić, Harun Alijagić, Kenan Alajbegović, Haris Aliefendić, Ajla Haračić, Zelda Dizdarević, Faris Hazić, Musfa Pivić, Lejla Ahmetspahić, Jasmin Kamerić, Armin Bahtijarević, Sadin Avdić, Alen Ridžal, Šehrić Meho, Šahman Sedin, Osman Tokmić i Safet Hopić. Članovi Povjereništva AM SDA ZDK dolaze sa cijele teritorije Zeničko- dobojskog kantona.

 

AM KO SDA ZDK / Visoko.co.ba

NAJNOVIJE

Na Vrh