VIJESTI

Dr. Semir Osmanagić učestvovao na konferenciji u Los Angelesu

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić bio je jedan od ključnih govornika na međunarodnim konferencijama u Los Angelesu u Kaliforniji od 11. do 14. aprila 2024. godine. U konferencijskim salama hotela Sonesta LAX odražana su četiri eventa: BioMed EXPO, Artificial Intelligence EXPO, Alien Event i Alchemy Event. Uz prisustvo 50 govornika i šest ključnih govornika, dr. Osmanagić je govorio dva puta; prvi put o Ljekovitoj energiji bosanskih piramida, a drugi put o piramidama i vještačkoj inteligenciji.

Promovisao je i svoje posljednje divje knjige: ‘My Story’ (‘Moja priča’) i ‘My Communication with the Artificial Intelligence’ (‘Moja komunikacija s vještačkom inteligencijom’). Također, učestvovao je i na dva konferencijska panela.

Nakon prezentacija pozvao je prisutne u posjetu prvim evropskim i najvećim svjetskim piramidama u Visoko. Prilikom gostovanja u Kaliforniji dao je i intervjue za lokalne televizije: ABC i kineski program na engleskom jeziku NTD TV. Na konferenciji je imao srdačan susret s dugogodišnjim prijateljem i redovnim stručnjakom koji psojećuje bosanske piramide prof. dr Konstantin Korotkovim iz Sankt Peterburga, koji je vodeći svjetski fizičar u snimanju različitih energetskih fenomena. Dogovorena je posjeta uglednog profesora Bosanskoj dolini piramida u septembru 2024. i nova serija snimanja.

NAJNOVIJE

Na Vrh