VIJESTI

Poštovani građani Visokog, navijači i simpatizeri RK Bosna Ekoenergija

Ovim putem želimo Vas uponzati da je nova uprava RK Bosna Ekoenergija odavno upalila motore i užurbano radi na svim poljima, kako bi se što bolje spremila za nove izazove u voljenom nam klubu. Naravno, još čekamo primopredaju, a nakon toga i registraciju novih članova upravljačkih struktura, kako bismo u potpunosti preuzeli prava i obaveze, koja sa sobom nosi naš Klub.

Već uveliko radi na pojačanjima koja će nas vratiti na mjesto gdje pripadamo – a to je Premijer liga Bosne i Hercegovine. U stalnim smo kontaktima sa potencijalnim i novim sponzorima, medijskim partnerima, igračima, simpatizerima i prijateljima kluba. Želimo vas zamoliti za podršku jer zaista klub bez vas ne bi bio klub.

U narednim danima, nakon zvaničnog preuzimanja funkcije, objavit ćemo imena naših pojačanja, partnera i sponzora kluba na zvaničnoj stranici RK Bosna Ekoenergija, kao i na profilima na društvenim mrežama.
U cilju razvijanja naseg kluba kako na sportskoj tako i na ekonomsko-marketinškoj strani odlučili smo se napraviti Zeleni Val. Ovo će biti jedan sasvim novi pristup nasim prijateljima – o istom ćete biti blagovremeno obaviješteni. Kao članovima Upravnog odbora na čelu sa našim predsjednikom, i eksternim saradnicima obećavamo da ćemo dati sve od sebe da svojim radom, potezima, zalaganjem, rezultatima zaslužimo povjerenje naše publike, da ista poželi da se vrati u dvoranu i da dvorana na svakoj utakmici bude ispunjena do posljednjeg mjesta. U ovom momentu, dok čekamo zvaničnu primopredaju, molimo Vas za podršku, razumijevanja i strpljenje – a neka nam svima zajedno prvobitni cilj bude Bosna u Premijer ligi BiH!

Zeleno je opet u modi, je #volimsvakubosnualvisockunajvise.

Vaš i naš Upravni odbor RK Bosna Ekoenergija

NAJNOVIJE

Na Vrh