Facebook

Facebook pokreće uslugu videopoziva s desecima osoba

Facebook Inc je u četvrtak objavio da pokreće uslugu koja će korisnicima omogućiti videopoziv s 50 sudionika.

Korisnici mogu pozvati ljude da se priključe “Messenger sobama”, uključujući one koji nemaju Facebook račun, i sudjelovati na grupnom videopozivu uživo na bilo kojem profilu, stranici ili grupi na platformi, kažu u toj društvenoj mreži.

Facebook nastoji ugrabiti dio kolača videokonferencija koje su zbog pandemije koronavirusa postale izuzetno popularne. Jedna od najpoznatijih je Zoom.

Druge tehnološke kompanije predstavile su slične usluge kako bi privukle korisnike, s time da Googleov Alphabet Inc dopušta korisnicima da organiziraju video konferencije na Meetu.

Facebook je rekao da od četvrtka uvodi novu uslugu samo u nekim zemljama na svojoj platformi i Messenger webu i da će uskoro uslugu proširiti u sve zemlje u kojima su dostupne Messenger sobe.

Emitiranja uživo na Facebook stranicama su se udvostručila u lipnju u usporedbi s godinom ranije zbog porasta takvih emitiranja od ožujka kad je nekoliko zemalja počelo uvoditi karantene i mjere socijalne distance kako bi suzbile širenje koronavirusa.

 

 

 

Visocani.ba/Visoko.co.ba/federalna.ba

Click to comment

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

NAJNOVIJE

Na Vrh